• PO-I ESTATE
    Ingatlanhasznosító Kft.
    2040 Budaörs, Gyár u. 2. BITEP
    +3620-927-5877

foepulet

kapu

szolgaltatasok

utrol

bejarat

Elhelyezkedés

Az irodaház a Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) területén az M0, M1 és M7 autópályáktól 2 percre található. A portaszolgálattal ellátott, sorompóval és biztonsági kamerákkal felszerlt ipari park Budaörs-Törökbálint-Biatorbágy-Budakeszi között, az 1. számú főút mellett, a budaörsi Metro, OBI, ALDI és TREND2 áruház valamint a biatorbágyi Premier Outlets szomszédságában helyezkedik el. Az igényes kialakítású, utcanevekkel ellátott belső úthálózattal rendelkező és zöld környezetet biztosító ősfás parkot jó levegő jellemzi. Az irodaépület az ipari park I. számú bejáratánál található, autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen és szinte minden irányból gyorsan - nagyobb forgalom kialakulása nélkül - megközelíthető. Az M0 közelsége a Budapest Airport gyors elérését is biztosítja.

Tömegközlekedés

1.: A BKV 188E Budapest, Móricz Zsigmond körtér - Budaörs, Ipari és Technológiai Park között közlekedő járatának végállomása az irodától kb. 50 m-re található.
Az aktuális menetrend a következő linken érhető el: 188E Menetrend
vagy pdf formátumban letölthető oldalunkról: BKV_188E_Moricz_Bitep.pdf BKV_188E_Bitep_Moricz.pdf

2.: A VOLÁNBUSZ 760 és 762 járata a Budapest, Kelenföldi pályaudvar-Biatorbágy-Etyek-Bicske között közlekedik. A busz Biatorbány, Premier Outlets Center megállója az irodától kb. 100 m-re áll meg.
Az aktuális menetrend a következő linken érhető el: 760-761-762-763 Menetrend
vagy pdf formátumban letölthető oldalunkról: VOLAN_779_Budaors_Budakeszi.pdf

3.: A VOLÁNBUSZ Budaörs-Budakeszi között üzemeltetett 779 számú járat egyik megállója az ipari park IV. számú kapuja mellett található. A BKV 779 járat a BKV 240-es (Móricz Zsigmond körtér - Budaörs) vagy BKV 22-es (Moszkva tér - Budakeszi) buszjáratával érhető el.
Az aktuális menetrend a következő linken érhető el: 779 Menetrend
vagy pdf formátumban letölthető oldalunkról: VOLAN_779_Budaors_Budakeszi.pdf

4. A BKSZ Budatétény(Campona)-Diósd-Törökbálint-Budakeszi között üzemeltetett 758 számú helyközi járata szintén az ipari park IV. számú bejáratánál áll meg.
Az aktuális menetrend a következő linken érhető el: 758 Menetrend
vagy pdf formátumban letölthető oldalunkról: BKSZ_758_Budapest_Budateteny_Diósd_Torokbalint_Budakeszi.pdf

5.: Egy privát cég által üzemeltetett buszjárattal az ipari park Budapest több pontjáról átszállás nélkül elérhető. A járat a céggel kötött szerződést követően vehető igénybe. A járat a "normál munkaidőhöz" igazodva, hétköznap reggel és délután közlekedik.