• PO-I ESTATE
    Ingatlanhasznosító Kft.
    2040 Budaörs, Gyár u. 2. BITEP

PO-I Irodaház

Szolgáltatások

A bérlők által a bérlemény után fizetett közös költség lefedi:
- az ipari park üzemeltetője által biztosított "alap szolgáltatásokat" (24 órás monitoring- és diszpécserszolgálat, portaszolgálat, belső közvilágítás, belső utak karbantartása, téli hómentesítése),
- az épület üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatásokat (parkfenntartás és általános karbantartás),
- az épület vagyonvédelmi és tűzvédelmi rendszerének díját.
Opcionális szolgáltatásként (külön szerződés) vehető igénybe a telekommunikációs szolgáltatások (telefon, ISDN,  internet, másológép és nyomtató bérlés, e-mail, webtárhely, it szolgáltatások, weboldal, stb… ), a bérelt területek takarítása, a postafiók szolgáltatás a helyi postán, valamint a közeli konferenciaterem.
Az épület összközműves (víz, csatorna, gáz, villany), a bérlők a közüzemi díjakat az épület egészének
mért fogyasztása alapján, a bérelt területek arányában viselik.

Általános leírás

A PO-I Irodaház a korábban a Budaörsi Ipari Park területén működő hadiüzem egyik irodaépülete volt. Az épület 2005-ben felújításon esett át. A kultúrált belső mellé megmaradt a 60-as évekre jellemző klinkertéglás homlokzat, lehetővé téve a jelenlegi ipari környezetbe való maximális beilleszkedést. Az épület az ipari park főbejáratánál az OTP Bank, a Posta valamint a Park Bistró Étterem közvetlen szomszédságában, a 188E buszmegállótól kb. 100-méterre található.

Műszaki adatok

Az 1950-es években épült, 2 szintes irodaépület központi lépcsőházas kialakítású, amelyben igény szerint klimatizált irodahelyiségeket is tudunk biztosítani.
2005-ben az épület jelentős felújításon esett át: elektromos hálózat és gázhálózat -fűtés- korszerűsítés, burkolás, beltéri ajtók cseréje, tetőszigetelés, kaputelefon, központi riasztó és tűzjelző rendszer kiépítés, ablak, és vizesblokk felújítás. Az épület jelenleg jó műszaki és esztétikai állapotban van.